Privacy verklaring

Poelman Parfums heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website(s) van Poelman Parfums met persoonlijke informatie omgaan. Alle gegevens die door Poelman Parfums worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Poelman Parfums geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

 

Hoe we uw informatie gebruiken

Wanneer u Persoonlijke Gegevens verstrekt op deze website, gebruiken we die voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld, bijvoorbeeld om de door bestelde producten te versturen naar het afleveradres. De informatie die wij via onze site aan u vragen is niet meer dan dat wij absoluut  nodig hebben om uw bestelling en de eventuele correspondentie in goede banen te leiden. Statistieken over de site kunnen worden gebruikt om ervaringen op de website te verpersoonlijken en om statistieken over het gebruik van de website - anoniem en als totaalcijfer - te evalueren. 
We gebruiken uw IP adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites. Het IP adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

 

Beveiliging van informatie

We treffen redelijke voorzorgsmaatregelen om uw Persoonlijke Gegevens te beveiligen. Tot alle persoonlijk identificeerbare informatie is slechts beperkt toegang mogelijk teneinde ongeautoriseerde toegang tot, of wijziging of misbruik van de gegevens te voorkomen.

 

Met wie kunt u contact opnemen

Schrijf of email ons a.u.b. op [email protected] of naar Montfortstraat 17 te 6433JG Hoensbroek, indien u vragen of opmerkingen heeft over deze Privacyverklaring, om schending van de Privacyverklaring te melden, indien u wilt dat wij uw Persoonlijke Gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken of indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens voor mededelingen aan u. Poelman Parfums zal naar aanleiding van een verzoek van elke geregistreerde bezoeker zijn of haar persoonlijke gegevens uit onze database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn gegevens aanpassen en wijzigen.
U hebt recht op inzage in de informatie die wij over u bewaren. Voor deze dienst kan een vergoeding worden gevraagd. We zullen redelijke stappen ondernemen om aan de voornoemde verzoeken te voldoen. 

 

Contact opnemen met Poelman Parfums

Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring kunt u contact opnemen met:

Poelman Parfums
Montfortstraat 17 
6433JG Hoensbroek
E-mail : [email protected]