Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op di t/m za vóór 16:00 worden gedaan, mits op voorraad, worden dezelfde dag verzonden. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland: €4,95 voor bestellingen onder de €100,-

Belgie: €8,95 voor bestellingen onder de €100,-

Gratis voor alle bestellingen vanaf €100,-

Levering verloopt via PostNL. U kunt kiezen het pakket op uw huis adres te laten bezorgen, of op een ander adres, bijvoorbeeld dat van uw werk of uw bedrijf. Tijdens het bestellen krijgt u hier de gelegenheid toe. Wij bezorgen onze producten uitsluitend in Nederland en Belgie

PostNL levert uw pakket af op Maandag t/m Zaterdag.

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket wil bezorgen? Dan proberen zij het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

Retouneren

Wil je één of meerdere producten retour sturen? Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen. Deze termijn gaat in nadat jij je bestelling hebt ontvangen.

Zolang wij het product opnieuw kunnen verkopen (in de originele en onaangetaste verpakking), krijg jij het volledige aankoopbedrag terug.

De directe kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval dat je artikelen uit je bestelling retourneert, zullen wij na beoordeling van de retourzending  het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen overmaken. Dit doen wij zodra wij de order retour hebben ontvangen . We zullen dit bedrag aan je terugbetalen via de betaalmethode waarmee je ook bij ons hebt betaald.

Heeft het product zichtbare gebruikssporen, is het niet zorgvuldig verpakt waardoor het product is beschadigd, is het product incompleet, is de verpakking/verzegeling beschadigd of ontbreekt (een deel van) de verpakking/verzegeling? Dan kan de waardevermindering oplopen tot en met 100%. Je bent als consument aansprakelijk voor waardevermindering van het product als dat een gevolg is van de manier van omgaan met het product die verder gaat dan nodig is. De hoogte van de waardevermindering hangt ervan af of wij het product nog opnieuw kunnen verkopen of niet. Als webshop mogen wij deze waardevermindering in rekening brengen.

Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen op tel nummer 0452055752 ( dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur )

Retouradres:

Poelman Parfums
Hoofdstraat 28
6431LC Hoensbroek